Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Божков честити рождения ден на премиера със стар sms

OFFNews 13 юни 2020 в 11:58 9028 0

Васил Божков публикува стар sms от 2018 г., с който поздрави премиера Бойко Борисов за рождения му ден.

Снимката е публикувана във фейсбук профила на Божков. В кореспонденцията от преди две години, за която твърди, че е с Борисов, бизнесменът поздравява лаконично: "Честит Рожден Ден!!! Здраве и успехи!". Борисов отвръща с "мерси", изписано на латиница.

Божков уточнява, че есемесът е "за забавление" и пише: Ч.Р.Д., ББ! Пак". Реакцията на бизнесмена идва след репликата на Борисов, че се забавлява с публикуваното от Божков като тяхна комуникация.

От публикуваната снимка е видно, че на 20 юни 2018 г. Божков е изпратил съобщение:"Благодаря!!!".

Борисов отвръща с усмивка и "помагай".

Отговорът на Божков е: "Само кажи. Къде и за какво?".

Борисов отвръща отново с усмивка и допълнението: "По принцип".

Публикуваната снимка е придружена със следния текст в профила на Васил Божков:

"Имам 18 обвинения. Засега…
Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата.

На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.

Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета.

VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!