Bulgaria ON AIR ще излъчва видео уроци на 'Просвета' за I-VII клас

OFFNews 28 март 2020 в 18:29 2689 0

Телевизия Bulgaria ON AIR започва да излъчва видео уроци за учениците от 1-ви до 7-ми клас. Телевизионните уроци стартират в тв ефира и онлайн от 31 март в 13:15 часа. Те се правят със съдействието на издателство "Посвета" и са озаглавени "Учи с учител".

Всеки делничен ден от 13:15 часа, в рамките на 1 час, учениците ще могат да продължат с учебните си часове в различните дисциплини. В понеделник и вторник ще бъдат излъчвани занятията за седмокласниците, на които предстоят кандидатгимназиални изпити и външно оценяване, а в сряда - телевизионните уроци за учениците от 4-ти клас, на които също предстоят важни изпити в края на учебната година. Четвъртъците ще бъдат посветени на 1-ви, 2-ри и 3-ти клас, а уроците за 5-и и 6-и клас ще бъдат заложени в петъчната програма на телевизията. Излъчванията им ще се редуват, а дисциплините, които покриват образователните клипове, са Български език, Математика, Човекът и обществото, Човекът и природата, История и цивилизации, География и икономика, Литература, съобщиха от телевизията.

Освен в ефира, за улеснение на децата, родителите им и учителите, уроците ще бъдат качени и онлайн на сайта на телевизията Bgonair.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови