Четири сезона на 'Речни чудовища' по Viasat Nature (галерия)

OFFNews 06 март 2019 в 00:19 3092 0

Снимка Viasat Nature

Очаквайте четири поредни сезона на зрелищната документална поредица "Речни чудовища" по Viasat Nature (всеки делничен ден от 18:00).

От политически проблематичната граница на Бразилия, Колумбия и Перу, до пребиваването при племе в дъждовна тропическа гора, шестият сезон предлага на Джереми Уейд най-голямото му предизвикателство до момента. 

Снимки: Viasat Nature

Водещият е по следите на толкова странни мистерии, че му се налага да прекара цяла година в Южна Америка.

В седмия сезон Джереми изследва тъмната страна на природата, опитвайки се да залови сладководни зверове - любители на човешката плът.

В осмия сезон Джереми изоставя любимите си реки и се отправя към нова територия - открития океан. Сред бурни морета и гмуркайки се на големи дълбочини, дали Уейд и екипът му ще излязат живи от най-голямото си приключение до момента?

В деветия и последен сезон на "Речни чудовища" Джереми си припомня осемте впечатляващи сезона и се завръща на някои от местата, за да открие какво се е променило в последното десетилетие. Докато приключенецът продължава да пътешества и изследва, ще се натъкне на най-голямата риба в кариерата си до момента.

Viasat Nature позволява на природата да разкаже своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо истинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, отблизо и лично.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия местен оператор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови