Чисто новият булевард на Варна пропадна

OFFNews 22 май 2019 в 10:01 9072 1

Проливният дъжд във Варна снощи наводни част от надлезното кръгово кръстовище до Гранд мол над новия варненски булевард "Васил Левски", срутил се е тротоар, показват снимки в социалните медии. 

Според очевидци на второто ниво на кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Владислав Варненчик" се е образувала дупка.

Водата се е изсипала като водопад върху новия път. Булевард “Васил Левски“ бе пуснат за движение малко преди Великден от премиера Бойко Борисов, но все още няма акт 16. Строителството струваше около 113 милиона лева.  

В официално съобщение на община Варна се казва: "След проливния дъжд и градушка кметът Иван Портних и екип от общината направиха проверка на уличната инфраструктура. По трасето на бул. "Васил Левски", който все още не е
въведен в експлоатация, проблеми няма, такива обаче са установени по някои от прилежащите пътни артерии. На кръговото с бул. "Владислав Варненчик", в близост до недовършено укрепване на канал за подземни комуникации, е подкопан стълб от уличното осветление". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови