ДАЗД получи благодарствено писмо за оказана подкрепа

OFFNews 21 юли 2019 в 08:31 2605 0

В Държавна агенция за закрила на детето, постъпи благодарствено писмо от семейство, живеещо в град Русе. В него се изразява изключителната признателност към служителите от отдела за закрила на детето към Дирекция „Социално подпомагане" – Русе.

От сърдечното послание на писмото е видно, че в продължение на години семейството е подкрепяно от социалните работници в изключително трудни за тях моменти.

Благодарение на техния неуморен труд, отдаденост и професионализъм, едно българско дете израства, подкрепено от семейството и специалистите, и ще продължи да следва мечтите си, вече като студент.

“До Председателя
на ДАЗД
д-р Елеонора Лилова
Госпожо Председател,

Ние, семейство Цвяткови от град Русе, искаме чрез Вас да изразим нашата голяма благодарност към служителите от Закрила на детето в нашия град – началник Детелина Матева, Ивелина Дандовска, Даниела Пенева, Мария Димитрова, Георги Стефанов и други, ако сме пропуснали, за което се извиняваме.

Повече от 16 години те бяха неотлъчно до нашия внук в трудни и добри моменти, проявявайки голям професионализъм. Имаше много тежки моменти, но те и за миг не се огънаха, а се амбицираха повече.

С течение на времето всичко си дойде на мястото и техният неуморен труд беше възнаграден. Тази година внукът ни Светослав Върбанов завърши средно образование и вече е приет за студент в РУ.

Дълбок поклон пред Вас служители на отдела затова, че Ви има и продължавате да упражнявате тази благородна, но тежка и неплатена професия.

Пожелавам Ви много здраве, успех в професията и личния живот. Не се предавайте! Ще дойде моментът, когато вашия професионализъм и добрина ще бъдат възнаградени!

С много обич: Душка, Цветан, Светослав
04.07. 2019г.
гр. Русе “

ДАЗД изказва благодарност към екипа на град Русе и към благородната постъпка на семейство Цвяткови, които вдъхват кураж в натовареното ежедневие на социалните работници. Уверени сме, че все повече ще са специалистите, които отдават сърцето и душата си в работата, и че добрите думи за тях ще са стимул и удовлетворение от положените усилия.

„Вярвам, че все повече ще са хората, като Душка, Цветан и Светослав, които искрено и честно ще благодарят на професионалистите за помощта, която са получили.“- сподели д-р Елеонора Лилова, председател на Държавна агенция за закрила на детето.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews