Дъщерята на Стоянка Мутафова: Трябваше да избера от двете злини едната

OFFNews
02 ноември 2019 в 11:34 | 7580 |1

„Състоянието ѝ се влоши ненадейно. В болницата установиха, че тя има гной в жлъчката. Поставиха ми две условия – жлъчката да бъде отстранена с операция и силна упойка или тя да се пръсне и Стоянка да си отиде за няколко дни. Трябваше да избера от двете злини - едната. Съгласих се за операцията”, сподели в интервю за Нова телевизия дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева (Муки) за състоянието на майка си.

Вчера стана ясно, че голямата актриса е претърпяла тежка операция и се възстановява в бившата Правителствена болница. В момента 97-годишната икона на българската култура е в реанимация.

„След операцията тя излезе в доста добро състояние. Каза ми, че ме обича и беше доста комуникативна. Малко по-късно обаче се наложи тя да бъде интубирана и вдигна висока температура. Сега се възстановява, но бавно”, допълни дъщеря ѝ.

Препоръчани материали
Bisser R. Stoyanov

Рейтинг : 900

04.11 2019 в 08:52 1
+ 0
- 0
Една Българка - Стоянка Мутафова. Колко са Българите обичани от целият народ? Безрезервно, всеоттдайно с пълната алегория на националната ни народопсихология. С божественният си артистичен талант Стоянка обединява българщината както ни обединява обичта и признателността към Баба Тонка Обретенова, Фани Попова - Мутафова, Ванга, Раковски и Левски - само част от символиката на една България. Бог да Ви благослави , Стоянка Мутафова!