Диджей Станчо: Силата на звука в заведението се определя от апаратурата, не от мен

OFFNews 13 август 2017 в 10:24 16099 9

Нивото на звука в дискотеката в Слънчев бряг, където вчера бе арестуван диджей Станчо, се определя от апаратурата, с която заведението работи. Това обясни легендата на столичните дискотеки пред Нова телевизия, недоумявайки все още защо е бил задържан.

Диджеят заяви, че правата му категорично са нарушени. Но добави веднага - не може да си представи как съди държавата, в която е израснал. 

"Аз съм на 46 години, имам си мой патриотизъм, който явно е различен от този на г-н Валери Симеонов", каза диджеят. 

"Дойдох нормално да си свърша работата, около 1 без 15 ч. нахлуха полицаите. В началото не разбрах какво се случва, но после разбрах защо са толкова агресивни - с тях беше техният шеф и зам. премиер Валери Симеонов.

Заведението беше пълно с чужденци, учудих се, когато четирима полицаи се качиха на пулта при мен. Те викаха: "Изключвай всичко - на момента, на секундата. Попитаха и на кого е лаптопът", разказа Станчо.

Полицаите не се трогнали, когато им заявил, че конфискуват неговия личен компютър. Той им поискал документи.

"Тогава ще ти пишем акт за възпрепятстване на акцията", троснали се униформените. И допълнили, че ще трябва да го задържат. 

"Цял живот се опитвам в тази държава да заживеем по евростандарти! Знам, че като не ти представят документи, не може да ти отнемат лична вещ", заяви Станчо.

"Провалиха ми всички участия, без да ми обяснят защо", допълни той.

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12139

2

Диян

13.08 2017 в 12:11

пОскам сАлза за тоя малоумник...

21061

1

рамбо

13.08 2017 в 10:51

Силата се определяла от уредбата, а кой върти копчето на уредбата на макс?! Ама че глупаво обяснение. Освен това ако всичко е качвал само на лаптоп и няма копие на диск или нещо друго, значи този е пълен профан