Два трамвая и автобус с променено движение през уикенда

OFFNews 24 ноември 2018 в 06:52 4895 0

Трамвайни линии с номера 11 и 22 променят маршрута си днес и утре, съобщи ЦГМ. 

До утре в полунощ мотрисите с № 11 ще се движат (в посока кв. Княжево) от бул. „Константин Величков“ надясно по бул. „Александър Стамболийски“ до ж.к. Западен парк, двупосочно.

Маршрутът на трамвайна линия № 22 в посока към ж.к. Красна поляна е до трамвайно обръщателно ухо „Метростанция Опълченска“.

Разкрива се временна автобусна линия № 11-ТМ с маршрут: от пл. Знаме на мира по ул. „Александър С. Пушкин“, надясно по бул. „Цар Борис III“, наляво по бул. „Овча купел“, по бул. „Никола Мушанов“, надясно по бул. „Възкресение“, наляво по бул. „Константин Величков“, надясно по бул. „Тодор Александров“, надясно по бул. „Христо Ботев“, надясно по бул. „Александър Стамболийски“, наляво по бул. „Константин Величков“, надясно по бул. „Възкресение“, наляво по бул. „Никола Мушанов“, по бул. „Овча купел“, надясно по бул. „Цар Борис III“, наляво по ул. „Александър С. Пушкин“ до пл. Знаме на мира. 

Промяна в маршрута ще има и на автобусна линия № 64 от днес до полунощ на 25 ноември, заради основен ремонт на ул. "Боянска". Линията се разделя на две, като № 64 ще е с маршрут от Център по хигиена до спирка “Киноцентър Бояна”, а № 64-А ще се движи от Зоопарка до площад “Цар Иван Александър” в кв. Драгалевци. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови