'Електричество и лед' в Аляска - тази вечер по Viasat Explore

OFFNews 20 юли 2018 в 00:40 1681 0

Снимка AETN

Tри компании в Аляска са в свирепа конкуренция помежду си, докато се борят със смразяващи температури, опустошителни бури и липса на видимост, за да снабдят с електричество хората, чийто живот зависи от него.

Висококвалифицираните служители на "Аляска Лайн Билдърс", "Електрик Пауър Конструктърс" и "Сити Електрик" се конкурират за опасните за живота, но изключително добре платени длъжности, които могат да се намерят само в 49-ия щат. Тези мъже работят в свят, в който човек за човека е звяр, но това им дава заряд, разказва интригуващата поредица "Електричество и лед". Можете да я гледате всеки петък в 22:45 по научнопопулярния канал Viasat Explore. Повторенията са в неделя от 21:15.

В неделя Viasat Explore ще излъчи и маратон на "Търсачи на съкровища в пустинята" с начало 11:15. Присъединете се към Найджъл и Норм - търсачите на съкровища в пустинята, докато обикалят пустошта в търсене на уникални съкровища и се запознават с хората, събирали ги цял живот.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews