Ето го бияча от конференцията на ГЕРБ без маска

OFFNews 06 август 2020 в 14:29 23565 6

Журналистът от Свободна Европа Полина Паунова, която бе обект на агресия на вчерашната конференция в София Тех Парк заедно с колежката си Генка Шикерова, публикува снимка, на която ясно се вижда лицето на човека, който я блъскаше и на три пъти отне телефона ѝ и го хвърли.

Според официалната версия на ГЕРБ биячите на партийната им сбирката им били провокатори - теза, която обаче се разминава съществено с поведението на официалната охрана, пиарите на партията и самите делегати на мероприятието.

"Това мисля че е най-чистият кадър на мъжа, който вчера блъскаше мен и Генка, и който упорито криеше лицето си. Сега, докато си преглеждам оцелелите и откъслечни кадри в телефона ми, открих го. Без маска. С напълно разпознаваемо лице", написа Паунова на профила си във фейсбук.

Ето го и в по-едър план:

Междувременно журналистът Атанас Чобанов идентифицира друг от агресорите на събитието на ГЕРБ. 

Въпросният Симеон Стойчев веднага след публикацията на Чобанов скри фейсбук профила си. Оказва се, че той е бил в шампион по тайландски бокс (муай-тай). До преди година и половина се е състезавал в СК Армеец.

От клуба обаче опровергават твърденията, че Славчев е работил за тях.

Ето и позицията на СК Армеец:

Във връзка с получени запитвания, искаме официално да заявим, че СК „Армеец“ няма нищо общо със състезателя Симеон Стойчев и и към настоящия момент не поддържа контакт с него.

От повече от година и половина Симеон не тренира и не се състезава за СК „Армеец“. Разграничаваме се от всякакви опити предполагаеми действия на бивш състезател да бъдат приписани на клуба и работещите и трениращите в него, които ежедневно влагаме усилия за развитието на добрите практики в спорта в България. "Неверни са и твърденията, че работи или е работил за клуба" . Като спортисти ние подкрепяме и насърчаваме спортсменството и дисциплината и осъждаме всякакви форми на агресия и насилие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6239

5

Izoblechitel

06.08 2020 в 17:44

Малоумна физиономия.

15509

4

Бухльо

06.08 2020 в 17:29

Това че Чобанов не бил грамотен е важното, а не че на ГЕРБ-ерското събитие бият хора, което е престъпление по НК, нито че неща като връзките ББ - ТИМ не вълнуват нашата съдебна власт.

5712

3

tough

06.08 2020 в 16:16

P.S. Той Чобанов няма претенции да е особено грамотен, ама не го копирайте така дословно.

5712

2

tough

06.08 2020 в 16:15

Биячът.

14048

1

voododoll

06.08 2020 в 14:54

Дали сега тея дето правиха онея колажчета на Paint и ги разпространяваха по нета със смъртни заплахи и клетви, ще се извинят на тея дето набедиха неправомерно?