Ето какво трябва да поправи Джи Пи Груп, за да отърве глобата за Графа

OFFNews
28 май 2019 в 16:07 | 3308 |1

Локални пропадания на настилката, места с недостатъчно фугиране, отделни повреди на боята по улични стълбове, дефекти в някой от посадните места за дървета и корекция на тактилни ивици. 

Това трябва да поправи Джи Пи Груп, изпълнител на ремонта по ул. "Граф Игнатиев", до края на деня днес, за да не бъде глобена за некачествена работа. Изтича последният срок за отстраняване на недобре извършени работи по Графа, площадите „Славейков“, „Гарибалди“ и градината на „Св. Седмочисленици“. В края на работния ден комисия ще обобщи всички извършени дейности и тяхното качество.

Допълнително възложени от Столична община са следните дейности - поставяне на скари на всички пейки от лят камък на пл. „Славейков“ и подмяна на гранитните ограничители с чугунени боларди.

След уточняване на окончателните архитектурни проекти ще бъдат поставени чешма и два кафе-павилиона в градината на „Св. Седмочисленици“. След като приключи реставрацията на пейката на Петко и Пенчо Славейкови, тя ще бъде върната на мястото й, уточняват от СО.

Джи Пи Груп няма да бъде глобявана за забавяне на ремонта, тъй като строително-монтажните дейности са приключени в срок, но може да отнесе санкция за некачествена работа от утре. 

Препоръчани материали
бацка

Рейтинг : 7816

28.05 2019 в 22:07 1
+ 0
- 0
Все едно някой е вярвал, че ще ги глобят. Има ли срок? Има. Вместиха ли се в него? Вместиха се.

Ама срокът се удължавал бил няколко пъти... В закона пише ли, че не може да се променя срокът? Едва ли го пише. Разбира се, това тотално опорочава идеята за спазване на сроковете, но на даскалицата не й пука. И по-точно, на дебелио й шеф.

Дебел е. Колкото и да не обича да му го казват. Вече е по-дебел от Пеефски и Цацката.

Освен внимателно да мислим за кого гласуваме наесен. Че още един мандат нашият град няма да понесе, ако ще и с бюджет от 5 милиарда.