Фейсбукът на шефката на Агенцията по вписванията - истински шедьовър

OFFNews 16 август 2018 в 13:05 79966 9

Фейсбук профилът на изпълнителния директор на Агенция по вписванията Зорница Даскалова прелива от фейк новини и откровени простотии.

Днес в социалната мрежа масово се шерваха нейни публикации, които са меко казано смешни и неподходящи дори и за човек без амбиции за висш държавен пост.

Ето и подборка на по-забележителните проникновения на Даскалова, която вчера обясни срива на Търговския регистър, за който отговаря с думите "случват се такива неща". 

"Лично аз, ако имам служител, който шерва подобни простотии не бих му поверил нищо по-сериозно от хигиената на околоофисното пространство. Явно обаче средата в държавната администрация е толкова конкурентна, че тая госпожа е шеф на Агенцията по вписвания. Профилът и е истински шедьовър и абсолютно доказателство на българската мечта, всеки може да стане политик и висш държавен служител, стига да е човек на правилния човек", пише фейсбук потребителят споделил горната публикация на дамата.

Ето и друга култова публикация на русата дама от Агенцията по вписванията:

Госпожа Даскалова силно се е развълнувала и от темата за избиването на козичките и овцете на станалата национално известна баба Дора от странджанското село Шарково. Дори си е сложила нейна рисунка върху профилната си снимка и е споделила серия от публикации по темата.

Ето някои от тях:

Освен че се съмнява в твърденията на властта, в която и тя участва, по темата с чумата, шефката на АВ е шервала и подписка за оставката на шефа на Българската агенция за безопасност на храните д-р Дамян Илиев.

Други публикации на Даскалова касаят екзистенциалните теми на съвремието ни.

Ето пример:

Висшата държавна чиновничка не се свени и да споделя информация от "надеждни" източници като сайтовете BGNOW и NOVOTOPOZNANIE.

Шефката на регистъра дава и важни практически напътствия:

Да се чуди човек защо тогава тя не е предприела необходимите мерки и не е сложила лъжица със захар при сървърите на Търговския регистър!

След като фейсбук профилът на Даскалова стана обект за присмех на стотици хора в социалната мрежа, русокосата дама го заключи.

Предвидливи зевзеци обаче успяха да спасят "видими резултати" чрез скриншотове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

10

котаракът Еркюл

17.08 2018 в 20:53

Стряскащо. Не е за вярване.

12024

9

Добре, как е възможно някой да назначи тази на толкова важен пост за целия български бизнес??? Ама то като й видиш и принципалката ...

13214

8

XR4

17.08 2018 в 00:29

То само като И видиш обрАза...

6145

7

kokoten

16.08 2018 в 18:10

Потресаващо.....

6000

6

Pexican Mussy

16.08 2018 в 17:33

"Като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар."

..та и тя така.

20699

5

Новак

16.08 2018 в 15:34

Госпожата много прилича на човек с такъв ФБ профил, но все пак остава съмнение и за фалшификация. Това го казвам и с лека, минимална надежда, че все пак управлението не е паднало до това ниво. А дано, ама на дали.

5300

3

квазимодо

16.08 2018 в 14:02

Имаше един вътрешен министър дето каза : Ебати държавата щом аз съм и вътрешен министър. Тази хубавица е от неговия отбор, както и оная с познанията за Златьо Бояджиев ли беше, не ги помня тия вече, и калинката - абе все хубавици ама май само за едно стават ( може би ) , щото има вероятност и да не стават.

10571

1

Hissarion

16.08 2018 в 13:47

Може да сме на власт, ама не вярваме на властта. Пък и как да ѝ вярваме, след като хора като нас участват в нея.