Финалният сезон на 'Династията на Тюдорите' по Epic Drama

OFFNews 11 септември 2018 в 00:40 4094 0

Снимка Sony Pictures Television

Династията на Тюдорите добави още две награди "Еми", заедно с безброй други отличия, към впечатляващата си колекция през последната година. Навсякъде по света разпознават звездния актьорски състав, сценарий, режисура и ценности на продукцията. Сериалът се ползва с огромно уважение в индустрията вече 10 години след премиерата му.

След като краткият му брак с Ана Клевска е анулиран, крал Хенри VIII се впуска в нова връзка - този път с тийнейджърката Катрин Хауърд. 

Докато пристигането на Катрин е помрачено от неприязънта на дъщерята на Хенри лейди Мери и от сенките на собственото му любовно минало, английският крал е изправен пред кървава религиозна реформа, сложни взаимоотношения със Шотландия и интрига в кралския двор, подхранвана от хора с апетити към трона. След като изневярата на Катрин и невъзможността ѝ да му подсигури мъжки наследник я обричат на вече до болка позната съдба, кралят се жени за Катрин Пар.

Англия влиза в неразумна война с Франция, която оказва негативно влияние на и без това крехкото здраве на Хенри и силата на армията му. Когато конфликтът между католиците и протестантите изважда на показ религиозните проблеми в цяла Европа, егоистичната лудост на Хенри достига нови висоти и кралството му е заплашено от разруха.

Новият сезон започва във вторник, 11 септември, в 22:00, по драматичния тв канал Epic Drama.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews