Газанализаторите по улиците на София хванаха една кола замърсител за ден

От днес стартира кампания срещу неправилното паркиране в столицата, първо в Лозенец

OFFNews 13 февруари 2020 в 06:16 7825 4

Един автомобил е спрян от движение при проверката с газанализатори по улиците на София, която стартираха вчера Столична община и КАТ. 

Съставени са и 4 акта за непочистена ходова част на тежкотоварни превозни средства, съобщиха от "Московска" 33. 

Общо 60 коли в София са проверени за замърсяване на въздуха. 

С помощта на газанализатори, които Столична община предостави на Пътна полиция, се проверява очистващата система на автомобилите. От проверените 60 автомобила е установен един, който не отговаря на техническите изисквания и същият е спрян от движение до отстраняване на техническата неизправност, съгласно Закона за движение по пътищата.

Екипите на Столичен инспекторат проверяват за непочистена ходова част на тежкотоварни автомобили и замърсяване на пътното платно. На четири камиона днес са съставени актове за непочистена ходова част, а от началото на годината са наложени 14 акта. Проверките продължават. 

Общинска полиция и ЦГМ пък днес стартират кампания за контрол върху паркирането в София по  нареждане на зам.-кмета по транспорта Кристиян Кръстев. Първият район, в който ще се проведе акцията, е „Лозенец“. Това е и един от районите с най-много постъпили жалби от граждани срещу безразборно паркиране. 

Проверката стартира в 9.00 часа от бул. „Черни връх“ при кръстовището с „Джеймс Баучер“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4022

4

Благодаря за момчето.
Но си разбирам от това което съм написал.
Я вместо ,да дрънкаш глупости вземи да попрочетеш не само Винету.Аргументирай се ,а не само бля бля.Отговори професионално!
Скоро ще разбереш истината за пълните измишльотина на групата направила опит за "Внедряване на ТОЛ с-ма тотално
сбъркана на 99%.
За твое сведение съм специалист с доказаност.В областта на строителството на магистрали,метро проектиране,тунелно проектиране,Пътно проектиране,Стоманени портали и рамки (ЛОТ 8),Проектиране и строителство в чужбина,вкл..секретно проектиране в Либия и т.н. Що се отнася за аналния секс очевидно си навътре в нещата!От тук се вижда,че едва ли имаш и завършено основно образование и нулев интелект!

23293

3

Стефан

14.02 2020 в 08:45

Момче, айде си бегай в кревата в 6-та стая, а? Преди дизеловите да са те набарали в коридора.
Не съм в темата, но тебе сигурно ще те боли от аналния секс.

4022

2

Камиони и автобуси с тегло >12 тона регистрирани преди 01.10.1996 не се дава разрешителен Стикер.
Стикер не означава "Данък или стикер".Останалите Дизелови МПС регистрирани след тази дата получават "Червен","Жълт","Зелен" стикер,но обезателно имащи система за намаляване на емисионните частици.Оставете момчетата да не мръзност заради вашата некомпетентност.

4022

1

"Екипите на Столичен инспекторат проверяват за непочистена ходова част на тежкотоварни автомобили и замърсяване на пътното платно"
Какво излиза прословутите "Газ анализатори" не "Анализират
отделените газове",а полепналата кал от мръсните немити
улици ангажимент на тази същата Столична Община ръководена от учителката по руски.Това са прахови частици
"PM".Г-жо Фандъкова не харчете нашите пари за тъпотии.Съгласно Немски ограничителни норми за допуск в някои централни части на големите Германски градове и Курортни селища се ограничава влизането на Дизелови МПС