Гергана към Гергана: Пожелавам й сила, никога няма да забрави бомбичката от стадиона

OFFNews 22 април 2018 в 09:20 7084 2

Гергана Орлова, която преди 15 години бе ранена от пиратка на стадион "Българска армия", е напуснала България и вече живее във Франция със съпруга и детето си. Жената с 89% инвалидност не вижда бъдеще за себе си в страната ни, заяви тя по Нова тв. 

Орлова е претърпяла 17 операции, отключила е епилепсия и е получила пареза на ръката и крака. Тя сподели, че й е било изключително трудно да стане майка, заради здравословните проблеми вследствие на нападението от хулиган на стадиона.

Той е осъден условно, а от обезщетението, което трябва да изплати на пострадалата Гергана Орлова, не е стигнала и стотинка до нея. „Гоним се постоянно с него – и адвокатите ми го гонят, и съдебни изпълнители, но засега няма резултат”, споделя Гергана.

Тя пожела много сила на полицайката Гергана Зашева, която също бе ударена от бомбичка преди дни на мача Левски-ЦСКА, защото "никога няма да забрави този момент”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8461

2

Kara Kolio

22.04 2018 в 13:17

Един няма да сбърка да тръгне да се спасява в Русия!
Когато нещата опрат до кокала, никой не се самозалъгва, че в Русия хората са по-добри от тези в България.
Ма това близка култура, близки езици - всичко е бошлаф и всички много добре го знаят. Горко ни като народ, че живеем в шизофрения - гласуваме да ни управялват руснаци за да бягаме после на Запад.