'Госпожа Уилсън' дебютира на 28 януари по EPIC DRAMА със звезден актьорски състав

OFFNews 03 януари 2019 в 09:01 4159 0

„Госпожа Уилсън“ е едно от новите заглавие на драматичния канал Epic Drama този януари. Вдъхновен е от мемоарите на бабата на Рут Уилсън и заплетената история на семейството ѝ. В драматичния минисериал участват още Йън Глен (Game of Thrones, Delicious), Кийли Хауис (The Durrells, Ashes to Ashes), Анупам Хер (Silver Linings Playbook, The Boy with The Topknot) и Фиона Шоу (Harry Potter, True Blood).

В коментар за ролята си в новата продукция Рут Уилсън казва:

“Много съм развълнувана да разкажа на екран невероятната история на живота на родителите на моите родители. Това е една изумително трогателна история.”

Случваща се в Лондон между 1940-те и 1960-те, поредицата следва Алисън Уилън, която се смята за щастливо омъжена, до момента в който съпругът ѝ умира, а една жена се появява на прага й с твърдение, че тя е истинската г-жа Уилсън. Алисън е решена да намери доказателство за валидността на брака си, както и за любовта на Алек (в ролята е Йън Глен от Game of Thrones) – вместо което, обаче, попада в свят от обезпокояващи тайни.

Александър Уилсън е писател, шпионин и агент на разузнавателните служби, служил по време на Първата световна война, преди да замине за Индия като преподавател по английски литература, където започва и да пише шпионски романи. През 1930-те става доста известен, а негови творби получават ревюта в The Telegraph, Observer и литературното приложение на The Times. Умира през 1963 г.

Сценарист на драмата в три части е Ана Саймън (Indian Summers), режисьор Ричард Лакстън (Mum, Him & Her), а продуцент Джаки Ларкин (The Strike Series, Stella Days). Изпълнителни продуценти са Рут Уилсън, Рут Кинли-Летс (The Casual Vacancy, The Strike Series), Нийл Блеър (The Strike Series, Fantastic Beasts and Where To Find Them), Луси Ричър и Ребека Итън.

Госпожа Уилсън е по Epic Drama от 28 януари в 22:00 часа

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, както и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, а през лятото - всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“ (Babylon Berlin). 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „Подводницата“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови