Грацията Цвети Стоянова: Мечтая за деца и семейство

OFFNews 05 февруари 2018 в 07:43 7133 0

Снимка бТВ

"В художествената гимнастика нищо не ме е разочаровало, а по-скоро в хората, в определени хора, които са в художествената гимнастика. Спорта не го мразя. Не понасям определени хора, които карат нещата да се случват по определен начин. Това, което съм искала да изтрия, вече съм го изтрила и като спомен, и като хора. Не искам да давам конкретни примери. Зачерквам ги и мисля, че това е най-обидното нещо, което човек може да направи", каза златното момиче Цветелина Стоянова пред бТВ.

Преди година и половина световната шампионка от ансамбъла по художествена гимнастика от Измир 2014 оцеля след падане от шестия етаж.

Днес Цвети влиза в ролята на треньор на подрастващи, като е категорична:

"Доста по-различно и по-трудно е. Не е както ние си мислехме - просто седиш на един стол и крещиш".

Неотлъчно до нея е половинката ѝ - футболистът Александър Любенов, с когото са заедно вече 5 години.

"Преди 2 дена го попитах за какво мечтае. Той каза, че освен неговата кариера, иска да имаме семейство и деца и да бъдем щастливи. За това и аз мечтая, тъй като не съм имала възможността да израстна в здраво семейство. Мечтая един ден, когато стана достатъчно отговорна, да имаме деца и да имаме едно хубаво семейство, да се разбираме и да не изгубим това, което сега имаме - любовта и всичко, което сме градили" разкри тя.

Цветелина Стоянова е категорична - в най-трудния момент са ѝ помогнали Господ и майка ѝ Анета, която си отива от този свят през 2006 г.

"Странното е, че понякога сама се подсещам нарочно. Опитвам се да си спомня всичко в детайли. Доста често ме натъжава и плача, но след това се чувствам по-силна и се подсещам през какво съм минала и от какви неща сега се притеснявам. Помня моментът, в който си затворих очите и повече никога не ги отворих. Знам какво ме спаси! Виждала съм го, изпитвала съм го, след това то ми беше затвърдено. Освен Господ, това е моята майка", каза Цвети.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови