Хотелиерът от Слънчев бряг: Съжалявам, че си изпуснах нервите, предизвикаха ни

OFFNews 15 юли 2019 в 09:59 5262 0

Хотелиерът от Слънчев, бряг, който бе заснет да се опитва да ритне израелска туристка във фоайето, се извини публично за инцидента.

Изпуснах си емоциите. Съжалявам, че се стигна до този инцидент", каза той в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия.

Според него ситуацията е била извадена от контекста, а персоналът е бил предизвикан от поведението на туристите.

„На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа хотелиерът Иван Тодоров.

„Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза още той.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. По думите ѝ досега не се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови