#Hubavoe: И плаващи плочки по Графа (видео)

OFFNews 17 декември 2018 в 16:12 8098 0

Резултатите от ремонта на ул. "Граф Игнатиев" продължават да предизвикват възмущение сред гражданите. Видео във Фейсбук показва как новата улична настилка - плочки с релеф на малки павета, буквално плава, след като започна топенето на снега.

 

На клипа се вижда как част от плочките, поставени между трамвайните релси, се надигат, когато ги настъпиш, и разплискват насъбралата се вода под тях.

"Искам да благодаря на Столична община за ремонта на Графа! И без това съм свикнал плочките по тротоарите да ми пръскат крачолите на панталоните. Направо изпадам в шок, когато пътувам в дивите земи на Запада, където не само че няма кой да ти каже копеле, ами и плочките не пръскат. Важно е, че Общината е запазила българските ценности", пише авторът на видеото. 

На заснетото във видеото място е предвиден монтаж на напречен релсов отводнител, чиято доставка се чака. Плочите са поставени временно по препоръка на строителния надзор, за да не стои мястото отворено на пясък, заявиха за OFFNews от Джи Пи Груп, изпълнител на проекта. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови