Иван Ласкин се бори за живота си

OFFNews 30 декември 2018 в 15:09 38152 4

Иван Ласкин се бори за живота си.

Актьорът е в изкуствена кома, съобщи агенция "Блиц" по-рано днес, като цитира негови близки. Според информацията състоянието му е критично, наложило се е спешно кръвопреливане заради проблем със съсирването на кръвта, а лекарите са обсъждали трансплантация на черен дроб, но преди това трябва да го стабилизират.

Първата официална информация беше публикувана в профила във Фейсбук на съпругата на Ласкин - Александра Сърчаджиева.

Председателката на Управителния съвет в асоциация "Докосни дъгата" Денислава Ангелова написа, че Ласкин е във ВМА, за него се грижат професионалисти и помоли хората да се въздържат от кръводаряване, преди официално да бъде обявен призив за това. Тя призовава хората към съпричастност: "Молим за разбиране и съпричастност към семейството на Иван и нека Александра бъде тази, която потърси помощ и разговори! Знам, че всички ние го обичаме!", пише тя и призовава: "Нека се помолим за неговото бързо оздравяване!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7281

4

Чалгомраззз

31.12 2018 в 08:56

Дръж се адаш!Стискаме палци!Обичаме те!

77927

3

El Commandante

30.12 2018 в 22:52

рамбо, понеже не искам да те наричам слабоумен полуидиот, искам да ти обясня че има една категория хора-Чочо, Баташов, Ласкин, Калин Терзийски....Джим Морисън, Дженис, Кърт.... и още хиляди като тях, хора със свръхизострена чувствителност, хора които не са направени за тоя свят, за които този свят е едно прекомерно шумно място, прекомерно болезнено.

Такива хора си търсят нещо което заглажда поне за малко ръбовете в които всеки се блъска, само дето на дебелокожите им е прес уя, а на тези без вродени защити им се ебава майката всеки ден.
По стечение на обстоятелствата тези неща са и смъртоносни.

Само дето не съм сигурен дали такива хора не са по-щастливи сега, отколкото приживе.

Недей да съдиш, с други думи....

12000

2

keb mo

30.12 2018 в 18:44

Дръж се Иване! Всички сме с теб!Ти си голям пич и силен мъж! Имаш и прекрасна жена до себе си! Малко хора са като теб мъжкари и бойци!

21061

1

рамбо

30.12 2018 в 15:46

В действителност за живота на Ласкин се борят лекарите и близките му, които правят всичко възможно. Той, ако се бореше за живота си, нямаше да се докара до това жалко състояние с пиенето си. Дано да стане чудо все пак и да получи втори шанс.