Кметът на Кърджали става водещ на фейсбук предаване

OFFNews 12 април 2017 в 13:07 3217 2

От 25 април гражданите на Кърджали ще питат кмета Хасан Азис в живо предаване във Фейсбук по вълнуващите ги общински въпроси. "Ти и кметът" ще тече на живо всеки вторник от 12 ч, съобщиха от общината в южния град.

"Радвам се, че ние заедно започваме нещо ново, радвам се, че заедно създаваме история!", написа в социалната мрежа градоначалникът.

Кметът на Кърджали, който е и заместник-председател на Д​ПС, бе избран за депутат в 44-ото Народно събрание, но се отказа от мястото в парламента, за да продължи да работи за кърджалийци.

По време на предизборната кампания Азис също използва възможностите на социалната мрежа, за да отговаря на въпроси на граждани и събра хиляди гледания със селфи клипове от различни места в областта.

"Предаването "Ти и кметът" във фейсбук е шанс на всички активни хора в социалните мрежи да участват в управлението на нашата община. Това е модерен начин да стимулираме младите да бъдат съпричастни към дейностите на общинската администрация. Всеки вторник от 12 ч. във Facebook live ще говорим за развитието на Кърджали. Ще ви чакам! Да бъдем заедно! Да бъдем активни", написа Азис във фейсбук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!