Конкурсът 'Пази семейството си на пътя' продължава, гласувайте за награда на публиката

OFFNews 05 ноември 2019 в 13:43 1390 0

Удължава срокът за изпращане на авторски плакати за конкурса "Пази семейството си на пътя", организиран от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) в партньорство с Държавна агенция "Безопасност на движението по пътищата" (ДА БДП). Крайният срок за приемане на творбите в електронен вариант е 29.11.2019 г. (петък), като всяка от тях трябва да бъде изпратена на E-mail: [email protected].

Най-добрите плакати ще бъдат представени в изложба, а след награждаването им ще бъдат разпространявани на рекламни билбордове от републиканската пътна мрежа, рекламни табла на спирките на градския транспорт в София и страната, на територията на столичното метро, ще бъдат отпечатвани върху флаери и др.

Финалистите ще бъдат избрани от представително жури, което включва членове от Държавната агенция за закрила на детето, Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“ и изтъкнати художници. Освен оригиналност и творчески умения журито ще оценява и в каква степен плакатите отразяват посочените теми.

За Наградата на публиката можете да гласувате и на официалната Фейсбук страница на ДА БДП: https://www.facebook.com/StateAgencyRoadSafety/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови