Краят на империята по Viasat History (галерия)

OFFNews 17 февруари 2019 в 00:07 3399 0

Снимка Viasat

Историческата поредица в десет епизода "Краят на империята" (End of Empire) започва в неделя, 17 февруари, в 21:00 по Viasat History.

С водещ режисьора и историк Дейвид Адамс, поредицата представя новаторска и авторитетна гледна точка към историята, разследвайки зрелищното падение на кралските династии. Вижте драматичните истории на велики крале и императори като Карл Велики, Шах Джахан и Атила и техните не толкова велики семейства.

Поредицата разкрива малко познати факти от живота им, като пътува до Франция, Великобритания, Грузия, Узбекистан, Китай и Индия. Насладете се на уникалните графични и филмови технически похвати, непознати в документалистиката до момента, сред които е и виртуален музей.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови