Кристин Илиева: Минах през ада от болки, но простих на Дивна

OFFNews 08 юни 2018 в 08:50 17747 1

Снимка Нова тв

Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка. Минах през ада. 

Това сподели моделът Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа с автомобил, шофиран от приятелката ѝ - певицата Дивна. Колата им се удари в мантинела на пътя Русе-София, край село Българене, на 12 март. 

Кристин заяви, че е простила на Дивна, "защото знам, че не го е направила нарочно, може да се случи на всеки, просто е било невнимание“. 

„Мисля, че тогава само адреналинът ме спаси, защото бях загубила наистина много кръв”, сподели още момичето. 

Тя каза още, че нараняванията по краката ѝ са изключително тежки. Допреди дни моделът се лекува и в клиника в Истанбул. „Имам буквално откъснато месо от десния крак. На никого не пожелавам да изпитва тази болка”, споделя красавицата.

Кристин призна, че преди известно време е имала проблем и с обезболяващите, които ѝ давали по време на лечението ѝ в София. „Бях станала като наркоман. Когато отидох в Турция и им казах с какво ме обезболяват, лекарите се хванаха за главите”, казва още Кристин.

Тя вярва, че „всяко нещо се случва с причина”. „На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра”, заключи моделът. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови