Лъскави трошки се превръщат в суперколи - всеки ден по Viasat Explore

OFFNews 08 август 2018 в 00:09 4919 1

Снимка TCB

Гас Грегъри и Уил Трикет изоставят динамичните си кариери, за да последват мечтата си да спечелят пари, като купуват и продават коли в динамичната поредица "Лъскави трошки" по Viasat Explore. Разполагайки с ограничен бюджет, те се насочват към автомобили, които никой друг не би докоснал.

"Купуваме коли, които не вървят, не изглеждат добре и са предизвикателство за масовия вкус" - казва Гас. "Купуваме ги на безценица." За да е още по-интересно, двамата имат само пет дни в сервиза, за да подобрят всяка кола.

Ако успеят да се справят с различните ѝ проблеми за това време и да удвоят потенциалната ѝ цена, докато дойде време за продажба, покриват режийните си разходи и получават заплати. Но ако не се справят, губят пари и рискуват начинанието си.

Ето какво предстои във финалния десети епизод:

 

Можете да следите поредицата всеки ден от 19:30.

Viasat Explore е нещо повече от това, което очаквате. Любопитен, приключенски настроен и устремен, каналът изследва новото и необичайното, това е, което ни вълнува и зарежда. От последните научни открития до ежедневието на завладяващи герои, които правят нещата по един малко по различен начин. Научете още на www.viasatexplore.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови