Лондон: 2000 години история по Viasat History

OFFNews 09 март 2020 в 00:12 1976 0

Снимка Viasat History

Лондон е един от най-големите и успешни градове на Земята, но преди 2000 години е бил необитаемо блато. Водещите Дан Джоунс, Сузана Липкомб и Роб Бел разказват славната - а понякога и кръвопролитна - история на главоломния възход на града в телевизионната поредица "Лондон: 2000 години история" по Viasat History.

Ще видите как Лондон се е сблъсквал с дръзки нападения, катастрофални пожари, смъртоносна чума и как от малък римски търговски център се е превърнал в столицата на Британската империя и в крайна сметка в процъфтяващия мегаполис, който познаваме днес. Със специален достъп и модерни изследвания, поредицата ще промени начина, по който гледате на града завинаги.

Поредицата се излъчва всеки вторник в 19:05 през март. Пилотен епизод може да гледате отново днес - 5 минути преди полунощ.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

За пълната програма на канала следете www.viasathistory.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови