МВР пусна снимки на Пелов и Колев от деня на бягството от затвора (галерия)

OFFNews 06 април 2018 в 16:57 20605 0

МВР разпространи снимки на двамата мъже, избягали от затвора преди дни - Радослав Колев и Владимир Пелов. Снимките са от деня на бягството им. 

На снимките се вижда как двамата мъже чакат да получат вещите си в деня на бягството. Други пък изобразяват движението им в затвора.

Двамата избягаха от Софийския централен затвор на 3 април. Колев е рецидивист, осъден на 26 години затвор за убийство. Пелов е осъден на 30 години затвор за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

По първоначални данни бягството е извършено чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса на затвора.

СДВР призовава гражданите, които разполагат с допълнителна информация за издирваните, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

От дирекцията предупреждават гражданите да сигнализират веднага, в случай че забележат двамата мъже. По данни на полицията те са агресивни, възможно е да са въоръжени и да окажат съпротива.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови