Мая Манолова ще дойде на протест в Младост довечера, обяви Иванчева

OFFNews 19 юни 2019 в 12:20 4613 0

Омбудсманът Мая Манолова ще дойде на протест в "Младост" тази вечер пред блок 73, съобщи отстраненият кмет на района Десислава Иванчева на страницата си във фейсбук. 

Недоволството е под мотото "Не сме забравили", а началото е в 18,30 часа.  Организаторите на протеста-шествие призовават хората да излязат отново на поляната, за да не се случи проектът за строеж.  

Няма развитие от първия ни протест на 21 март тази година. Нямаме отговор на нашите писма и жалби, а само обещания от столичния кмет пред медиите, пишат недоволните. 

Имаше предложение за ПУП, който не съм подписала и няма да подпиша, заяви тогава столичният кмет Йорданка Фандъкова. Хората с основание се притесняват за застрояването, допълни тя. И бе категорична, че исканата преди
време регулация няма да бъде приложена. 

Елате на протест на 19 юни, за да продължим започнатото. Искаме отмяна на решението на СОС, с която да бъде възстановен статута на земята отново „за озеленяване“. Само така ще сме сигурни, че тук няма да има хотел, жилищна сграда и нова улица, настояват обаче организаторите на протеста и Десислава Иванчева, която е под домашен арест. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови