Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Майките на деца с увреждания готвят нов протест след назначаването на В. Симеонов за зам.-шеф на НС

OFFNews 20 ноември 2019 в 21:16 1888 0

Изборът на лидера на НФСБ Валери Симеонов за зам.-председател на парламента отприщи вълна от негодувание на инициативата "Системата ни убива". Майките излизат на протест в петък, 22 ноември, от 12 часа пред Народното събрание срещу решението на НС.

Инициативата излезе с гневен пост във фейсбук, в който е написано следното: "Позор! Възмутени и омерзени сме! Отново ни се навира в очите образа на наглостта в лицето на Валери Симеонов, който ние миналата година имахме желание да изтрием от лицето на политиката в България заради арогантно и безпрецедентно поведение спрямо майките на деца с увреждания. Няма да припомняме думите му, защото не е престанало да ни боли. Успяхме да го отстраним от поста вицепремиер след 26 дни на непрекъснати протести. На трийсетия ден, а именно на днешната дата, парламентът гласува неговата оставка.

Сега, година по-късно, сякаш обидата има давност, ни предлагат да гледаме и да се "наслаждаваме" на ухилената му физиономия на зам.-председател на парламента. На кого в тази държава не му стана ясно, че такива индивиди нямат място в управлението на каквато и да било институция, особено на институцията, която кове законите на републиката???

Господин Бойко Методиев Борисов, върнете шумомера на измисления патриот Валери Симеонов и да върши да мери шума на някой водопад... веднага. А всички, които гласуваха назначението му, трябва да подадат оставки... незабавно. Ние нямаме избор..." 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews