Машините на войната по Viasat History

OFFNews 12 февруари 2019 в 00:12 2509 0

Снимка Wild Bear Entertainment

Веднага след поредния епизод на „Втората световна война в цветове“ от 21:00 по Viasat History, днес можете да видите отново първи епизод на поредицата „Машините на войната“.

От началото на двадесети век до наши дни войната е била напълно трансформирана посредством механизация и индустриализация. Начините, използвани да се разрешат конфликтите, са направили изкуството на войната по-технологично, по-скъпо и по-опустошително откогато и да било.

Механизацията на войната изисква бърз растеж на оръжейните фабрики, които се състезават да създадат по-големи, по-бързи и по-смъртоносни оръжия.

"Машините на войната" изследва технологичния напредък и нововъведения във войната в шест епизода. Използвайки комбинация от архивни и съвременни кадри, всеки епизод разглежда историческия контекст на инженерните постижения, свързани с производството на военни технологии, а интервюта с експерти ни водят през историята на машините от възникването на идеята за тях до финалните етапи на производството им. Поредицата ще се опита да обясни какви проблеми се е опитвало да разреши развитието на машините, били ли са успешни и какъв е отпечатъкът, който са оставили във военното дело.

От 21:00 часа преди това e новият епизод от поредицата в 13 части „Втората световна война в цветове“.

Кадри от най-драматичните моменти от Втората световна война са възстановени с цвят и висока резолюция специално за историческата документална поредица. С помощта на последните технически похвати за възстановка и оцветяване, сега можете да видите цялата история на Втората световна война както никога преди. По време на създаването на поредицата, всички военни и цивилни цветове са прецизно проверени за историческа достоверност и кадрите са напълно възстановени с най-високото качество оцветяване до момента.

Вниманието към детайла - ръка за ръка с последните разкрития за войната и намирането на нов архивен материал, позволява на завладяващата поредица да добави допълнително измерение към нашия поглед към най-големия световен конфликт.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови