НДК блокиран днес, затварят и улици в района

OFFNews 22 януари 2018 в 06:47 5060 0

Достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен днес, поради събитие от календара на Българското председателство на Съвета на ЕС, което се провежда в Двореца. 

Затворени за посетителите до 15:00 часа ще бъдат Литературен клуб „Перото“ и Билетен център на НДК. Подобни ограничения ще бъдат в сила до юли 2018 г. за всички събития от клас „А“ и „С“ по време на Председателството.

За улеснение на почитателите на културните събития НДК разкри целодневна билетна каса в кино „Люмиер Лидл“, която ще работи в дните, в които достъпът до централната сграда на Двореца ще бъде ограничен, съобщиха от НДК. 

До приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите, превозващи участниците, на ул. „Доспат” между бул. „Витоша” и ул. „Баба Неделя”; на ул. „Баба Неделя” и на ул. „Д-р Христо Стамболски”.

По преценка и необходимост на отдел „Пътна полиция” при СДВР от 07.00 часа до приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства с изключение на автомобилите, обслужващи мероприятията, в същия участък. Столичната дирекция на вътрешните работи осигурява охрана на мероприятието, постове за контрол и регулиране на движението, информираха от СО. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови