На кого може да поверите грижата за децата и роднините си?

OFFNews 28 май 2016 в 09:34 4506 0

Уникална за българския пазар услуга позволява само с няколко клика да поръчаме за няколко часа грижа за нашето дете, възрастен роднина или да заявим домашен помощник, който да почисти дома ни след продължителните празнични дни.

Процесът по поръчка е изцяло уеб базиран, което позволява изключително лесно само с няколко стъпки да заявите желаната грижа в точния момент, в който имате нужда.

Icare.bg предлага добри професионалисти, на които без притеснение можете да доверите най-ценното си. Служителите на компанията са с медицинско образование, психолози и педагози, с проверено съдебно минало и психично здраве, които са преминават през набор от психометрични тестове.

Компанията предлага видеонаблюдение в реално време през мобилното устройство. Освен това, услугата се предлага в изцяло определен от клиента часови диапазон.

Помощниците в грижата за най-малките ще предложат конкретни занимания и игри, които ще бъдат съобразени изцяло с възрастта, нагласата и периода на развитие на детето.

Професионалните домашни помощници на компанията в рамките на четири часа ще извършат набора от домакински услуги, от които имате нужда.

Асистентите в грижата за възрастни хора ще придружат вашите близки до болнично заведение, ще напомнят за приема на медикаменти, ще почистват, напазаруват, сготвят и всичко останало, от което имате нужда. Клиентът сам избира времето и сам формира графика на посещенията си бързо и лесно с възможност за промяна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови