Несрин Узун: С Бенчо Бенчев бяхме в различни хотели в Истанбул

OFFNews 07 август 2018 в 16:07 4406 0

Несрин Узун: С Бенчо Бенчев бяхме в различни хотели в Истанбул

Бях помолен от Бенчо Бенчев да запазя на негово име три стаи в хотел в Истанбул. Това съм го правил и преди, каза на пресконференция в Бургас бившият депутат от ДПС Несрин Узун. Той беше задържан в Турция, заедно с общинския съветник Бенчо Бенчев, Димитър Желязков – Митьо Очите и други четирима души, съобщава bTV.

„Познавам се с Бенчев от 15 години и често пътуваме заедно в Турция”, допълни той.

Узун уточни, че с Бенчев са били в различни хотели и не е знаел при резервацията имената на останалите хора, които ще бъдат настанени в стаите.

Много съжалявам, че попадайки в тази нелепа ситуация, създадох неприятни моменти за най-близките ми. Съжалявам и съм възмутен от някои анализатори, които се опитват да свържат случая с партията, чийто представител съм бил, заяви Узун.

Той разказа, че вечерта преди ареста е бил на среща с Бенчо Бенчев, а след нея го е закарал с автомобил до хотела. Тогава разбрали за задържането на Желязков.

Нито аз, нито Бенчо Бенчев сме задържани в Турция. 24-часовата ни мярка бе наложена в България, подчерта Узун.

Несрин Узун бе два мандата депутат – в 39-ото и 40-ото Народно събрание. С общинския съветник от БСП Бенчо Бенчев имат общ бизнес с отглеждането на киви и са съдружници във фирма, занимаваща се със строителни дейности, отбелязва БТА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови