Няколко трамвая сменят маршрута си днес и следващия уикенд

OFFNews 21 октомври 2018 в 05:08 2637 0

Снимка Архив

Трамваи с номера 3 и 10 се движат с променен маршрут днес, съобщи Столична община. 

Тройката в посока кв.“Орландовци ще вози от бул.“Христо Ботев“ надясно по ул.“Струга“ и надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ по маршрут. В обратна посока не се променя.

Трамвайна линия №10 в посока ж.к.“Западен парк“ ще пътува от бул.“Кн.Мария Луиза“ надясно по бул.“Христо Ботев“, наляво по ул.“Струга“ и надясно по бул.“Княгиня Мария Луиза“ и по маршрута. В обратна посока маршрутът не се променя.

На 27 и 28 октомври се предвижда следната организация на движение:

Трамвайни линии №1 и 7 в посока съответно ж.к.“Иван Вазов“ и ж.к.“Борово“: от кръстовище бул.“Княгиня Мария Луиза“, по бул.“Витоша“, ул.“Алабин“ и наляво по бул.“Христо Ботев“ по маршрута си. В обратна посока маршрутите не се променят.

Трамвайна линия №3 в посока жк.“Захарна фабрика“ от кръстовище бул.“Мария Луиза“, през подлез „Надежда“, ул.“Скопие“, бул.“К.Величков“, и по ул.“Цар Симеон“ и по маршрута си.

Трамвайна линия №6 – в посока ж.к.“Иван Вазов“ : от триъгълника по маршрута на трамвайна линия №11 по ул.“Скопие“, бул.“К.Величков“, бул.“Александър Стамболийски“, пл.“Възраждане“ и надясно по бул.“Хр.Ботев“ и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови