Няма да има вода на три места в столицата

OFFNews | 23 април 2019 в 07:20 | 1183 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 514 в кв. „Христо Ботев“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски“ в с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 ч. на ул. „Васил Левски“ от ул. „Захари Стоянов“ до ул. „Мраморен рид“.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Раковска“ в с. Балша налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Средорек“ , ул. „Раковска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !