Няма да има вода по част от столичния бул. Сливница

OFFNews
19 март 2020 в 05:05 | 593 |0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването днес в част от „Зона Б-15“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ , вода няма да има от 09:00 до 21:00 часа в района на бул. „Сливница“ от ул. “Константин Стоилов“ до ул. „Георги Сава Раковски“, ул. „Дунав“ от ул. „Панагюрище“ до бул. „Сливница“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !