Обществено обсъждане на 'бонус-малус' при застраховките ще се проведе в НДК

OFFNews 29 ноември 2018 в 12:18 2138 0

Комисията за финансов надзор (КФН) организира общественото обсъждане на Наредбата, с която се въвежда системата „бонус-малус“ при задължителната застраховка за автомобили "Гражданска отговорност". То ще се проведе на 3 декември 2018 г. (понеделник) от 9 часа в зала 3 на НДК.

Достъпът до залата ще се осъществява от вход А4 на НДК. Поради изискванията за сигурност в сградата е задължителна предварителната регистрация на участниците в общественото обсъждане, като в залата няма да бъдат допускани граждани без пропуск. Пропуските ще се издават на пунктовете за регистрация, разположени на вход А4, като регистрацията ще започне в 8,30. Този режим се отнася и за желаещите да присъстват журналисти.

Поради огромния интерес и многото предварително записали се за изказвания думата ще бъде давана последователно, в зависимост от датата и часа на предварително подадените заявки на електронен адрес [email protected] съгласно оповестената на 19 ноември 2018 г. покана, съобщават от КФН. Участниците, които не са заявили предварително желанието си за изказване, ще могат да се записват на място в секретариата, разположен в Зала 3 на НДК. Поради желанието да се даде възможност на всички желаещи да се изкажат да вземат дума се въвежда ограничение, като изказванията не следва да са по-дълги от 5 минути. На място, в секретариата в Зала 3 ще се приемат и писмени становища. Допълнителни разяснения може да получите от Информационнния център на КФН на телефон 080040444 или от служителите на дирекция Връзки с обществеността на телефон 029404789.

Общественото обсъждане на наредбата продължава до 6 декември 2018 година. Писмени становища може да се подават на електронен адрес [email protected] или по пощата на адрес 1000 София, ул. „Будапеща“ 16, Комисия за финансов надзор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови