Общинарят патриот Карлос Контрера ритал багажа на бездомна старица в София

OFFNews 17 септември 2018 в 08:56 18177 4

Общинарят патриот Карлос Контрера ритал багажа на бездомна старица в София

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера е ритал багажа на възрастна жена в подлеза на столичната метростанция "Сердика". Видимо пиян, патриотът се развикал, че чантите на 87-годишната бездомна жена, които били на стълбите на подлеза, пречили на пешеходците.

Това става ясно от репортаж на Нова тв, в който очевидци разказаха за случая. 

В петък около 20.30 часа, докато минавали през подлеза, две жени били помолени от баба Дора да ѝ помогнат с багажа. След като качили чантите на жената по стълбите, те останали с нея да поговорят, когато се появил Контрера.

"Доста нагло се държа, а поведението му е недопустимо за общински съветник", разказа Ивелина Пламенова, според която Контрера е бил в нетрезво състояние.

По думите на друга жена, присъствала на случката, Контрера се е държал изключително високомерно. Той дори я хванал под мишниците и я влачел, а когато тя го попитала кой е той, Контрера отвърнал: "Сега ще разбереш кой съм".

След това тя е помолила жената от билетния център да извика 112 и веднага на място са се отзовали полицаи.

Вече е подадена жалба в 3 РПУ. От пресцентъра на ВМРО отказват коментар, а самият Контрера обяви във фейсбук, че жените, станали свидетели на случилото се, са джендър активисти. Той отказва да коментира случая, докато не приключи проверката от полицията.

Двете жени разказват, че той се държал арогантно дори с полицаите. Униформените дори се възмутили от това, че той се държи по този начин с бездомната жена, а единият от тях го попитал защо не се извини за поведението си.

Самият Контрера, който членува в комисията по вътрешна сигурност в Столичната община, е коментирал случая във Фейсбук, като признава, че е ритнал кашон и чанта. След това обаче взел поука, че при такива случаи трябвало да се вика полиция. Той отдава случая на злонамерена акция срещу него.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

17.09 2018 в 11:09

Ако бяха и Джамбазко и Далавери там, тая старица щяха да я неутрализират много бързо. Контера обаче е бил сам и преценявайки неравните сили е успял само да ѝ нарита багажа. Добре, че са такива храбрипатреоди, че да пазят татковината от джендар-бабите.

12017

3

Кулин бан

17.09 2018 в 10:40

И чакаме тия диванета да правят политика за българите в Македония. Те тук не са хора, та какво остава за другото.

12130

1

borisboris

17.09 2018 в 09:37

Това е една много жалка, но и много поучителна история. Тя разкрива истинската същност на преобладаващата част от общинарите и депотутките, а именно цървули, свине, дупедавци и гъзолизци, събирани от кол и въже. Лишени от най-елементарни човешки качества,това са хората натоварени с грижата за благоденствието на града и държавата. Гледайте и помнете делата им...