Очаквайте 'Джеймстаун', 'Светлинни полета', 'Ендевър' и 'Госпожа Уилсън' по Epic Drama

OFFNews 31 декември 2018 в 00:12 4071 0

Снимка NBCU

Огромно разнообразие от драматични поджанрове ще предложат премиерите по Epic Drama през януари. Любимият вече и на българската публика детектив Ендевър Морз се завръща с нов сезон от 11 януари, сагата в три сезона „Джеймстаун“ дебютира на 20 януари, „Светлинни полета“ ще радва почитателите на мистериите от 21 януари.

„Госпожа Уилсън“ с Рут Уилсън от сериала „Аферата“ и Йън Глен от Game of Thrones е минисериал бижу, който ще бъде излъчен в три поредни нощи от 22:00 часа с премиера на 28 януари.

„Джеймстаун“

Започва в неделя, 20 януари, в 22:00 ч.

Членовете на екипа и звездите на "Джеймстаун" могат да се похвалят със 7 номинации за БАФТА, 2 награди БАФТА, една номинация за "Еми" и една награда "Еми" по време на своята кариера.

Вирджиния, 1619 г. Британската колония Джеймстаун се намира сякаш на края на света. В продължение на 12 години тя е заселена само от мъже, но статуквото се променя, когато първите жени - сред които Алис, Верити и Джослин, акостират в зашеметяващата пустош. Пълният с обрати сюжет проследява живота на новите пришълки, които правят светкавично впечатление и се озовават в нов свят на любов, желания, власт и оцеляване. Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция създават конфликти за обитателите, обединени от категоричното си желание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

"Светлинни полета"

Започва в понеделник, 21 януари, в 23:00

Много от членовете на екипа са имали изяви в други заглавия на Epic Drama като "Ендевър", "Борджиите", "Криминалните случаи на Мърдок" и "Мускетарите". Режисьорът Демън Томъс е известен с работата си по "Викторианска готика", "Да убиеш Ева" и "Скинс".

1944 г.: Евакуирана девойка се присъединява към семейство Фелуд в тяхната ферма, за да подпомогне военните усилия. Дните са изпълнени с тежък труд, вечерите - с танци и невинен флирт, докато в една кошмарна нощ...

След трагедията къщата е изоставена и историята ѝ избледнява в паметта. Времето минава и нови семейства се заселват на мястото, събуждайки присъствие в къщата, което не може да намери покой.

Всички, които живеят във фермата, усещат тъгата на тайнствения призрак, но въпросите остават без отговор, истините остават забулени и правосъдието не е въздадено, докато семейство Фелуд не се завръща. Една къща и три семейства, свързани от тревожен дух.

"Ендевър"

Започва на 11 януари, в 22:00

Петият сезон на "Ендевър" се е доказал като един от най-хубавите сезони до момента, като особено висока оценка получават сценаристите и актьорите в главните роли Шон Еванс и Роджър Алам.

Лятото на любовта от 1967 г. е само блед спомен, тъмни облаци се събират у дома и в чужбина, докато на дългата история на Градската полиция в Оксфорд е сложен край след повече от 100 години. 

Действието на петия сезон се развива през 1968 г. Морз най-после е взел изпитите си за старши полицай, когато Градската полиция на Оксфорд се превръща в Полицейско управление на долината на Темза, създавайки проблеми и несигурност за всички.

Въпреки че Джоан Търздей се завръща в Оксфорд, много от загадките след изчезването ѝ предишната година и неочакваното предложение на Ендевър остават нерешени. Свиреп удар очаква професионалния и личен живот на току-що повишения детектив Ендевър Морз и близките му в Оксфорд, оставяйки след себе си големи щети.

"Госпожа Уилсън"

Премиера на 28 януари по Epic Drama

Завладяващата драма в три части е вдъхновена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на "Златен глобус" Рут Уилсън (позната ви от сериала „Аферата“) – тук в главната роля, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън – тук в неговата роля е Йън Глен от Game of Thrones.

1963 г.: Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е "истинската жена" на Алек. Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни. Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, както и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, а през лятото - всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“ (Babylon Berlin). 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „Подводницата“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови