Омбудсманът свиква среща за сънародници, съдени в Гърция

OFFNews 22 май 2018 в 08:26 1749 1

Омбудсманът Мая Манолова организира междуинституционална работна среща с граждани и представители на държавните институции, на която ще бъдат обсъдени проблемите на наши сънародници, съдени в съседна Гърция по подозрение за трафик на хора. 

Манолова е сезирана от потърпевши български граждани за казуса им с продажбата на моторно превозно средство у нас, което не е пререгистрирано от новите си собственици, а с него е извършено престъпление – превоз на нелегални имигранти в южната ни съседка. Така невинни българи са изправени пред реалната опасност да бъдат лишени от свобода за деяние, което не са извършили. 

Работната среща е от 11.00 часа, поканени са, освен потърпевшите, представители на Министерство на външните работи, МВР, Главна дирекция „Национална полиция“, Прокуратура на Република България и Нотариалната камара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

1

PlamenYakimov

22.05 2018 в 10:28

Kak в Англия при продажба на кола си пишат двамата собственици данните на талона и изпращат част от него на тамошния КАТ за оформянето на новия талон? Напълно безплатно! Без Нотариуси!
Без проблеми с неплатени данъци, глоби, превоз на емигранти с автомобила на сделката!
До какво водят калпави управници със калпави закони...
Съдят ни зад граница, заради некадърниците ни.


 
X

Подкастът на OFFNews