Орхан Мурад за скандалния клип на дъщеря си: Това е роля, забранил съм й дори татуировки

OFFNews 23 юли 2017 в 11:35 47518 6

Сузи Мурад

Попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след скандалното видео към нейна песен, който предизвика доста противоречиви коментари. 

„Всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, подчерта Орхан Мурад по bTV.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има „това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес”. „Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява с моите музикални съвети, за съжаление. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален капацитет и да работим заедно”, подчерта Орхан Мурад.

На свой ред Сузи подчерта, че не чете коментарите за себе си в интернет. „Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение”, отбеляза тя. „В клипа съм артист, играя роля”, подчерта 14-годишната изпълнителка. „В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват, каза Сузи, като баща й допълни, че много изпълнители също са я поздравили за песента.

„Така се прави – за да стане известен човек в България, даже и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, ако решиш, може да започнеш да възпитаваш”, категоричен беше Орхан Мурад. Провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща”, обясни той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

6

Лопе де Вега

24.07 2017 в 11:14

Чалга свят! Всичко е позволено! На 14 и вече ква роля си е избрала. Да не ми кажете, че е заблудено, невинно и наивно ангелче, подлъгано от лъскавия чалгарски живот? Ако е роля - е за цял живот!

Поздрав!

13277

5

66

23.07 2017 в 21:09

Орхан Мурад :
Това е роля

Следващата рола - в порно .... Успех .

25665

3

Victimized

23.07 2017 в 13:33

Повърхността на медии, родители и самите деца респективно. Никой не коментира абсолютната липса на талант на момичето. Без значение кой е баща й, и какъв е музикалния му "бекграунд".......
Но това може би е нормално, не знам дали има човек в днешно време който да смята, че е нужен реално талант за да бъдеш музикален изпълнител. Или ако смятат, то смятат гологъзенето и генетиката за талант.
Това е модерното пост-демократично/капиталистично общество, успеха идва с цената на нисък морал и абсолютна липса на самокритичност .....

12803

2

_az_

23.07 2017 в 12:54

Орхан Мурад не бил видял нищо нередно в клипа на дъщеря си...

10902

1

Мариян

23.07 2017 в 12:50

Демек ако утре малката пачав*а се изчу*а пред камерата, понеже нали е нова на сцената и трябват провокации, пак ще е роля, така ли? На тоя селяк трябва да му се отнемат родителските права, а малолетната разпоретина - в изправителен дом! Аман от гнилоч!