Първо огнище на Ковид по морето - заразени са 7 души от заведение в Царево

OFFNews 27 юни 2020 в 11:36 17180 2

Седем души от персонала на заведение в Царево са заразани с коронавирус. Всички са от София, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Бургас, цитирани от БГНЕС. 

Служителите на заведението са наети за сезона като бармани и сервитьори.

Всички с положителна проба за коронавирус са изолирани и са поставен под карантина. Кръгът на контактните им лица е силно ограничен, тъй като те още не били застъпили на смяна в заведението.

За изтеклото денонощие в Бургаска област са отчетени общо 15 души с инфекцията. Положителни са трима души в Несебър, двама в Сунгурларе, двама в Бургас и лекар в Айтос.

Няма настанени в болница от новорегистрираните, всички са без или с леки симптомати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

28.06 2020 в 05:46

А що за кантора е въпросната Рамус, е отделен въпрос.
Щото в нея лабораторните грешки, вече стават опасни за част от населението.

18551

1

Нострадамус

27.06 2020 в 14:10

Шефът на Theatro Beach в Царево – заведението, в което тази сутрин стана ясно, че има 7 човека от персонала, заразени с коронавирус – публикува на официалната страница на бара във фейсбук снимки от общо 17 теста за SARS-CoV-2, за да докаже, че няма болен от новия вирус служител.
На снимките се виждат отрицателните резултати на всичките 17 служителя в открития наскоро бар, подписани и подпечатани от д-р Росен Михайлов от СМДЛ „Рамус” ООД. PCR тестовете са извършени още вчера.