Почина продуцентът на предаването 'Събуди се' Весела Тотева

OFFNews 05 март 2019 в 12:30 14876 0

Снимка Нова тв

Весела Тотева

Почина журналистът и тв продуцент на предаването "Събуди се" Весела Тотева, съобщи Нова телевизия. 

Весела има дългогодишна кариера в медиите - преди Нова работеше в bTV. Автор е на книгата "Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка". В нея тя описва от първо лице борбата и спасението си от тежка наркозависимост.

"Никога не съм се влюбвала и никога не съм обичала много, страстно, лудо, до смърт. Сърцето ми никога не е плакало, разкъсано от любовна мъка... не съм плакала за мъж... не съм мислела, че ще умра след раздяла. Никога не съм срещала любовта, онази, спираща дъха ти, разтуптяваща сетивата ти, замъгляваща мозъка ти, любовта, пред която си готов да паднеш на колене и да виеш от болка, защото знаеш, че я губиш... никога не съм обичала никой друг, освен хероина... любовта на живота ми", пише авторката.

Разделя се завинаги с дрогата и се посвещава на превенцията на наркозависимостите сред учениците. През 2017 г. основава фондация "От другата страна" заедно с близките си приятелки - тв продуцентът Марта Евтимова и водещата Ирина Тенчева. Фондацията работи по информационни кампании в училищата по темите с наркотиците и насилието.

Редакцията изказва съболезнования на близките на Весела!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови