Подписка в Козлодуй иска връщане на Пешко Караджов, който заплаши полицай

OFFNews 26 юли 2017 в 17:11 6793 3

В Козлодуй е започнала подписка в подкрепа на уволнения от АЕЦ-а шеф Пешко Караджов, който отправи заплаха към униформен служител на МВР "Повече няма да бъдеш полицай", пише сайтът Bulnews.

Подписката тече вече втори ден, а хората са убедени в неговата правота.

„Познавам го от близо 8 години. През това време сме имали доста изпълнени наряди заедно. Били сме по обектите и в жеги, и в студ и във всякакви метеорологични условия и никога не се е държал високомерно и шефски. Винаги е помагал с каквото може“, разказва Цветелин Флоров, служител в АЕЦ "Козлодуй".

По думите му цялата сцена, която е била заснета във видеото е била постановка и е била много добре режисирана. Флоров разкри, че един от полицаите, участници във видеото, се казва Валери Манов. Той и другите униформени много добре познават нрава на Пешко Караджов и са му устроили капан, с цел да го покажат в лоша светлина, да уронят престижа му и това до доведе до неговото уволнение, както и стана.

Подписката може да бъде видяна в самия АЕЦ, както и в околните села. След като приключи инициативата, което вероятно ще стане до седмица, подписката ще бъде изпратена до министър-председателя Бойко Борисов и министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8937

3

Fildan

27.07 2017 в 14:53

Един вид ако не се подишеш на подписката отиваш на борсата... на къде отива тази държава незнам...