Погребват 16-годишния Кристиян в Триград

OFFNews 23 юли 2017 в 09:47 8499 0

Снимка бТВ

16-годишният Кристиян, който беше открит мъртъв в скалите над пещерата Дяволското гърло, ще бъде погребан в Триград днес. 

Тялото на момчето бе намерено вчера от баща му, Кристиян бе издирван от 9 юли, когато блъсна петима туристи на пътя към селото и избяга. олата на своя баща без разрешение и блъсна петима туристи на пътя към Триград.

„Шокът е много голям. Родителите са смазани”, каза кметът Цветан Славков по бТВ . Всички пострадали при удара от колата на Кристиян са в шок и изпитват съчувствие към семейството и близките на момчето. Според част от местните хора Кристиян сам е сложил край на живота си, други вярват, че става дума за нещастен инцидент. 

„Детето е изпитвало и страх, и срам, и вина. Най-вероятно в началото е допускало, че е отнело живота на някого, а това е труднопоносимо чувство, особено когато е съчетано с невъзможност рационално да се защитиш”, коментира психологът Росен Йорданов. Силно се съмнявам обаче, че той е е посегнал на живота си, допълни специалистът, според когото проблемът е бил свързан със страха, с липсата на ясна мисъл, довела до нещастен инцидент. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови