Поредна жертва на перките на Графа

OFFNews 29 май 2019 в 17:39 8880 10

Снимка Забелязано в София

Жена стана поредната жертва на "перките" по ул. "Граф Игнатиев" в столицата. 

Снимки от случилото се са качени в групата "Забелязано в София", като до релсите се виждат капки кръв. 

"Снимки от трамвая на пл. "Славейков". Поредна жертва на остриетата - кръв обагрила паветата, хора помагат на млада жена да избърше рукналата кръв. Спешно трябва да се махнат тези блокове от улицата!!!", пише Валя Божилова, която е публикувала снимката в групата. 

От Столична община вече обявиха, че ще сменят "перките" с колчета, но смяната все още не е факт. 

Ремонтът на "Граф Игнатиев" приключи вчера, като на 290 000 лв. санкции за изпълнителя на проекта Джи Пи Груп, проектанта и надзора.

Цялата площ на зоната за ремонт е малко над 40 дка, недобре изпълнени дейности има на около 15 дка. На места е допусната различна големина на фугите, както и недостатъчно фугирано. „Констатирано е и некачествено озеленяване на определени зони, както и недобре оформена и завършена настилка и недобре подредена настилка на някои от капаците на ревизионните шахти“, обясни Фандъкова по-рано днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

10

Стефан

31.05 2019 в 00:16

Да. А войнстващата глупост и невежество, вече са стигнали далече. Достатъчно далече, за да успяват да узаконяват безумията си дори само с "аз съм художник - аз така виждам!".

20696

9

Новак

30.05 2019 в 06:39

Когато глупостта вземе властта тя започва да се разпространява и възпроизвежда. Затова няма защо да се чудим, че проектантът е направил това безумие - той е производна на огромната Простотия управляваща държавата. Там и свестен човек да попадне, след известно време бива приравнен към масовата тъпота. Чуйте Боко какви ги плещи и ще разберете до какво падение сме стигнали. Даже тези перки са безобидна проява на простотията - а хората изгорели във влака в Кардам? А Хитрино? А автобусът в Своге? Колко ли хора са загинали по пътищата заради кражбите при стрежа? Това са трагични последствия от престъпната простотия на Боко и неговата банда. Дано Господ ги накаже защото явно раята иска да бъде роб.

23293

8

Стефан

29.05 2019 в 23:40

А колко лесно ще се разглобява и носи това при първите социални безредици ...:) Че и май няма да свалят от власт Нинова:)))

23293

7

Стефан

29.05 2019 в 23:32

Само ще те замоля да тургаш интервалите, че замалко да ти натрескам минуси.

6145

6

kokoten

29.05 2019 в 23:24

Ей,софиянци,много сте ....продължавайте да избирате протежетата на Мутрата и самата Мутра и завинаги ще си останете .....Поправителния,на следващите избори,гледайте пак да го осерете и няма да се оплаквате повече,даже ще ви е малко.....

23293

5

Стефан

29.05 2019 в 23:08

И аз се чудя кои са дебилите, които настъпват противопехотни мини. Нали е война - що не си гледат под краката?

Така и няма да станеш цял маршал. Щом не проумяваш, че хората излизат от къщи, не за да тръгнат през полоса с препятствия, нарочно измислени за осакатяване на пехотата. А просто да си свършат работата.
И че за недвусмислено и безопасно разделяне на транспорта от пешеходците, вече няколко века как дебилите правят ТРОТУАРИ.

11925

4

FeldMarschal

29.05 2019 в 22:40

Тези така наречени "перки" показват каква голяма част от обществото не стават дори за пешеходци, камо ли за шофьори на МПС. Доста често си задавам въпроса - какво стана с естествения подбор и защо въобще има такива природни недоразумения, като тези дето се спъват в бордюри.

23293

3

Стефан

29.05 2019 в 22:31

Очаквам да ми върнат моят си процент от данъците, които са отишли за това Безумие. Думата идва от "без ум".
Понеже аз плащам данъци и в СО, и на държавата.

Плюс лев и половина за кръвоспираща лепенка за коляното на тъщата на един приятел, която беше тука на екскурзия, пък аз ги заведох и на тая улица. Че не лъжа, може да се провери в камерите от северния край на пл. Славейков.
Че СО е престъпна в своето бездействие организация, е лесно доказуемо, благодарение на всички камери по тая улица.

23293

1

Стефан

29.05 2019 в 19:07

Подобни неща съм виждал на четири места. По реда, в който съм ги виждал:

1. На "пистите Монца". Това бяха щурмови полоси, специално направени за десантните и десантно-щурмовите подразделения. Бяха забранени за останалите войници и офицери.

2. На снимки от Първата световна война, в полосите за отбрана.

3. В запазени участъци от укрепрайона "Линия Манерхайм", смятана за непробиваема.

4. На улица "Граф Игнатиев".

Очаквам някой да ме убеди, че архитектът на тая глупост, НЕ Е слабоумен. Също както, че не са слабоумни одобрилите проекта, и платилите за него. Също както и строителите, които са можели чисто човешки да обърнат внимание, и да се възпротивят.