Протестиращите: Орлов мост е блокиран от Борисов и Гешев, не от нас

OFFNews 31 юли 2020 в 14:01 6701 5

Няма да се поддадем на заплахите на МВР-началници, които продължават вече втори ден. От наша страна провокации и агресия не е имало никога, заявиха в медийно изявление протестиращите от палатковия лагер на Орлов мост.

Те са категорични, че жената с бастуна, която бе залята с вода от бившия пиар на Десислава Иванчева Петър Кърджилов е била пратена нарочно, за да се стигне до конфликт. И декларираха, че ще си тръгнат веднага след като бъдат депозирани оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Висши служители на СДВР говорят за втвърдяване на позициите, заплашват. Полицаите ни подкрепят в голямата си част. Те се пържат на същия огън, на който и ние, за което е виновен премиерът Борисов, който не си дава оставката, заяви протестиращ.

Според него организаторите винаги призовават да бъдат пазени полицаите и сами показват на силите на реда провокаторите и хората в нетрезво състояние.

София е блокирана от Борисов и Гешев не от нас, категорични са хората от палатковия лагер на Орлов Мост.

Според тях има опасност кметът на столицата да бъде използвана за бухалка, тъй като на мястото са пристигнали и коли на общинска полиция.

"Днес в късния следобед щели да дойдат и щели да разбутат палатките. Мутрите не могат да ни махнат. Онази вечер бяхме 120 000. И тях ли ще ги разбутат", заяви човек от палатковия лагер.

Междувременно протестиращите обявиха, че правозащитникът адвокат Александър Кашъмов е поел защитата на Петър Кърджилов, който е задържан в Първо районно. На него все още не са му повдигнати никакви обвинения

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3040

5

Любомир Димитров

01.08 2020 в 18:24

Как пък на тая ППП ( първото П е за пазарджишка, другото го знаят всички ) и пречи блокадата на Орлов мост. Откога София е пазарджишка област, а ???!!! Правилно и каза човекът:
"МАРШ" в Боколандия !!!

3000

3

TzvetanD

31.07 2020 в 15:16

Тези кретени са изпили всичките бутилки от метилов алкохол, които хвърлят. Започнаха да им се привиждат Борисов и Гешев и на Орлов мост. Ще започнат да виждат и "звезди по пладне", а надвечер "aurora borealis"...

3767

2

Име на профила

31.07 2020 в 14:39

А, тука си противоречите, другарю гербераст. Вожда ви Тиквун каза съвсем отговорно, че в момента е най-добре за ГЕРП да се яви на избори, щели да спечелят по-голямо мнозинство. Или?

6506

1

ignatov

31.07 2020 в 14:33

Да ме извиняват протестиращите, ама аз не виждам Борисов и Гешев на Орлов мост. Протеста няма да успее, не защото хората подържат Борисов, а защото се отвращават от това което идва - Корнелия, Копейкин, Румен Петков, Овчров, Радев и т.н.