Ремонти променят движението в София от началото на март, тапа на Околовръстното до август

OFFNews 29 февруари 2020 в 06:18 22227 0

Ремонти променят движението в София още в първите дни на март. 

От понеделник до 17 март "Софийска вода" ще подменя уличен водопровод по ул. "6-ти септември" от ул. "Славянска" до ул. "Иван Вазов" и от ул. "Иван Вазов" до ул."Ген.Гурко". Дейностите са част от ремонта на Зона 2 - централна градска част. 

Във връзка с реконструкция на водопровод по западното пътно платно на бул. „Константин Стоилов“ между ул. „Панагюрище“ и бул. „Сливница“ от 4 до 18 март /включително/ се забранява влизането на превозни средства по западното платно на бул. „Константин Стоилов” между ул. „Панагюрище“ и бул. „Сливница“.

Движението ще се извършва по обходни маршрути: от ул. „Каменоделска“ по ул. „Козлодуй“, ул. „Г.С.Раковски“, бул. „Сливница“; от ул. „Каменоделска“ по ул. „Индустриална“, ул. „Владайска река“, бул. „Сливница“.

Заради строително-монтажни работи, възложени от АПИ на Софийски околовръстен път между бул. „Цариградско шосе“ и ул.„Бизнес парк София“, от 4 март до 24 август се забранява се влизането на пътни превозни средства по източното пътно платно на Околовръстен път между бул. „Цариградско шосе” и ул. „Лозен“ като движението се извършва двупосочно по една лента в посока в западното платно на Околовръстен път в посочения участък. Забранява се и влизането на пътни превозни средства по ул.“Стар Лозенски път“ между Околовръстен път и ул.„Висо“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови