Ридли Скот събира Ричард Мадън и Тим Рот в сериала 'Клондайк' (видео и галерия)

OFFNews 01 септември 2018 в 00:36 3245 0

Снимка Epic Drama

Легендата Ридли Скот е изпълнителен продуцент на "Клондайк" - минипоредица с епично въздействие с участието на Ричард Мадън (Game of Thrones), Аби Корниш (Геобуря) и известния британски актьор Тим Рот.

Поредицата е вдъхновена от истинските истории на ловците на богатство, борили се за оцеляване със суровите условия на канадската територия около р. Юкон. В центъра на действието са героите Бил Хаскъл и Байрън Епщайн - приятели от детството, които рискуват всичко, за да преследват мечтата си да забогатеят по време на златната треска от 80-те години на 19 век в Клондайк.

Двамата авантюристи предприемат трудоемкото пътуване до дивия канадски район и срещат отчаяни и опасни хора, сред които алчни бизнесмени, съблазнителни куртизанки и местни племена, свидетели на унищожението на земята и хората им от решени на всичко предприемачи.

Двоен епизод на "Клондайк" можете да гледате тази вечер от 23:30 по новия драматичен канал Epic Drama

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови