Съпругата на Томислав Дончев с нов статус за ромите във фейсбук

OFFNews 25 юни 2018 в 16:29 12720 4

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана отново привлече внимание върху себе си с пореден статус, фокусиран върху правата и задълженията на ромския етнос у нас.

След като преди време дамата бе упрекната в антиромска реч заради думите си "Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!", сега тя коментира сблъсъка между роми и полицаи в Ботевград и същевременно използва повода за атака срещу правозащитната организация БХК.

Ето какво написа Светлана Дончева в социалната мрежа в оригинален правопис:

"Предлагам Българският хелзингски комитет да излезе с "остра" декларация в защита на правата на полицаите от Ботевград и да осъди посегателствата върху тях като представители на българския етнос. Равенство в правата и задълженията без значение на етноса, нали? Също така предлагам, всяка циганка от въпросния блок да се отрече от мъжа си, ако е хвърлял камъни и дърве по униформените лица."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11769

3

Dafack

25.06 2018 в 18:36

От край време е ясно, че БХК са мръсни подлоги, "защитаващи" педерастизацията, мангустизацията и всичките тия извращения идващи от запада, но и въпросната горе госпожа... хехехе айде не на нас тия. Или се е самозабравила понеже е дУпетат-ша (министерША)... или просто й се иска внимание. Мъжлете й като не объща...

14469

2

случайно прочетох

25.06 2018 в 18:16

хелзинГски :–))))))))))))))))))))
За пунктуацията също.....

14048

1

voododoll

25.06 2018 в 17:16

И какво точно нередно е казала? Стига сте търсили под вола теле!